Skoda Octavia előkészületek
Skoda Octavia gyurmázás
Skoda Octavia kerámia applikálás
Skoda Octavia megtisztított motortér
Skoda Octavia napfényben

Skoda Octavia kerámiabevonat

Ez a gyönyörű Octavia egy visszatérő ügyfelünk autója volt. Szerette volna a mosás okozta mély karcokat eltüntetni az autóból, illetve egy tartós védelmet is kért rá.

Így az egyik legnagyobb csomagunkat ajánlottuk, ami egy öt éves élettartamú kerámiabevonat felvitelét is tartalmazza. Az autót szokás szerint egy prémium kézi mosással kezdtük, a kedvenc Bubble Cherry samponunkkal, majd a motormosás következett. A polírozás előtt megmértük az autón a helyenkénti festékvastagságot mikronban megállapítva.

Sajnos az autón több pontban már vékony volt a lakkréteg, így a PC-1 pasztát a durvasága miatt egyáltalán nem tudtuk használni. Ezért több lépcsőben először közepes, majd finom pasztát használtunk, hogy a lehető legszebb eredményt érjük el.

Elvégzés időpontja: 2022. Március
Autó: Skoda Octavia 5E
Fényezéskorrekció és kerámiabevonat
Skoca Octavia - Autómosás Festékvastagság megállapítás a polírozás megkezdése előtt Kerámiavédelem applikálása Kerámiavédelem visszatörlése Motortértisztítás

A motortér is megkapta a komplett ápolást, hogy ne csak kívülről, de belülről is úgy nézzen ki, mintha új lenne. Ezt követően jött a zsírtalanítás és a kerámia-bevonat felvitele. Hagytuk az autót 24 órát pihenni, hogy kellőképpen meg tudjon keményedni a bevonat.

A végeredmény látványos volt, mondjuk ezt el is vártuk a több napos kemény, odaadó munka után. A kezelés után a gazdája egy fotózásra is elvitte a kocsit, így készültek az itt látható profi képek az egyébént is sokatmondó végeredményről.

A termékekre kattintva te is beszerezheted magadnak őket a saját webshopunkon keresztül.

Mindig örülünk, mikor mosolyt csalunk

az autótulajdonosok arcára, és elégedettséggel tölt el minket mikor látjuk, milyen meglepődötten néznek szinte a már „új” autóikra. Egyébként nekünk is az egyik kedvencünk volt ez a visszatérő Octavia.


Skoda Octavia fotózva
Ajándék bögre

Ha felkeltette érdeklődésed ez, vagy bármilyen másik munkánk, keress minket bizalommal és kérj árajánlatot.