Range Rover ülésfestés
Range Rover beltér festés
Range Rover beltér kozmetika
Range Rover lámpapolír

Range Rover bőrfestés

Bőven adott munkát számunkra ez az autó, de igyekeztünk a lehető legszebbre megcsinálni! Rengeteg karccal, vékony lakkréteggel, kopott, repedezett első ülésekkel, kavicsos foltos lámpákkal, és még sok apróbb hibával kaptuk meg!

Azonban mi szeretjük a kihívásokat, így örömmel vállaltuk a feladatot, hogy újra széppé varázsolhassuk! Az ülések javítása is komoly feladatnak bizonyult, a repedéseket feltöltöttük, és gyári színével újrafújtuk! A kocsi belterét is kitisztítottuk, ápoltuk, a lámpákat pedig csiszoltuk és lakkoztuk. (erre 3 év garanciát vállalunk)

Elvégzés időpontja: 2022. Március
Autó: Range Rover L322
Bőrfestés és polírozás, lámpafelújítás
Range Rover beltér Range Rover bőrülés a javítás előtt Range Rover bőrülés a javítás után Range Rover lámpa a felújítás előtt Range Rover lámpa a felújítás után

Az autót korábban már polírozták, ez pedig sajnos a lakkréteg elvékonyodását eredményezte. Ebből következően a körülmények ellehetetlenítették számunkra a durva paszta használatát, így kénytelenek voltunk kizárólag közepes, és finom pasztákkal dolgozni.

Zárásnak egy 1 éves Polimer Sealant védelmet kapott, majd a kellő pihentetés után UV védelemet adó teflon tartalmú felületvédelemmel zártuk. Visszatörlés után egy antisztatikus védelemmel is elláttuk, hogy a gyönyörűre varázsolt fekete fényezés portaszító is legyen.

A termékekre kattintva te is beszerezheted magadnak őket a saját webshopunkon keresztül.

Természetesen a felni tisztítás,

gumi ápolás, motortér kozmetika sem maradhatott ki. Kiemelten figyelünk ügyfeleinkre, ezért vendégünket megleptük egy saját márkás bögrével, hogy a reggeli kávé is jobban csússzon ezután. Ugyanakkor a számlát, és az ebben foglalt garanciát saját készítésű mappánkban adtuk át.


Range Rover a beltértisztítás után
Ajándék bögre

Ha felkeltette érdeklődésed ez, vagy bármilyen másik munkánk, keress minket bizalommal és kérj árajánlatot.