Audi A4 fényezéskorrekció után
Audi A4 motortér kozmetika
Audi A4 beltér kozmetika
Audi A4 PolírPro

Audi A4 fényezéskorrekció

Az áprilisi szervezésünkben megrendezésre kerülő polírozás tréning keretei között kívül-belül kezelésbe vettük ezt a csodaszép Audit! Sajnos, aki előttünk polírozta egy kicsit elbánt vele, elvékonyitotta a lakk réteget (80-100 mikron) mégjobban össze karcolta és még hologrammokkal is telerakta szegény autót!

A tréningen kihívás volt tanulóinknak, mert kemény, vékony lakkon kellett szépet alkotni! Több lépcsőben végeztük el a fényezéskorrekciót! Zárásnak egy Polimer Sealant felület védelemet kapott amire egy magas CARNAUBA tartalmú védelem került, így megfelelő tisztítás mellett 1 éves védelemet nyújt!

Elvégzés időpontja: 2022. Április
Autó: Audi A4
Fényezéskorrekció
Audi A4 tréning alany Audi A4 logó alatti karcok eltűntetése Audi A4 polírozás Audi A4 védőbevonat

Az autót korábban már polírozták, ez pedig sajnos a lakkréteg elvékonyodását eredményezte. Ebből következően a körülmények ellehetetlenítették számunkra a durva paszta használatát, így kénytelenek voltunk kizárólag közepes, és finom pasztákkal dolgozni.

Zárásnak egy 1 éves Polimer Sealant védelmet kapott, majd a kellő pihentetés után UV védelemet adó teflon tartalmú felületvédelemmel zártuk. Visszatörlés után egy antisztatikus védelemmel is elláttuk, hogy a gyönyörűre varázsolt fekete fényezés portaszító is legyen.

A termékekre kattintva te is beszerezheted magadnak őket a saját webshopunkon keresztül.

Végezetül egy antisztatikus bevonattal is elláttuk

Az autó belterével is foglalkoztunk valamint a motortérkozmetikát is elvégeztük többek között! Kemény kihívásnak bizonyult, de úgy gondoljuk sikeresen elvégeztük a feladatot, és legjobb tudásunk szerint hoztuk helyre a fényezést, amennyire azt csak lehetett.


Audi A4 PolírPro autókozmetika Sopron
Audi A4 Polírozás képzés sopron

Ha felkeltette érdeklődésed ez, vagy bármilyen másik munkánk, keress minket bizalommal és kérj árajánlatot.